Fél áron utazhatsz a debreceni Campus Fesztiválra!

adrien-ledoux-171222 (1)

Az idén tíz éves Campus Fesztivál világsztárokkal, népszerű hazai előadókkal és rengeteg színes programmal várja a közönséget július 19-től a debreceni Nagyerdőn, ahová vonattal akár fél áron is eljuthatnak az érdeklődők.

Tízedik alkalommal nyitja meg kapuit a közönség előtt az immáron nemzetközi elismeréssel is büszkélkedő Campus Fesztivál. Az ország egyik legnagyobb nyári könnyűzenei rendezvényén a jubileumhoz méltó kínálattal várják az érdeklődőket – tizenhét helyszínen 500-nál is több program közül válogathatnak majd a fesztiválozók.

A debreceni Nagyerdőn zajló négynapos rendezvényen, ahol idén is rengeteg világsztár és hazai előadó lép színpadra, a látogatók igényeit is maximálisan szem előtt tartják a szervezők – kulturált beltéri mosdók, a főbejáratnál kerékpártárolók, csomagmegőrzők biztosítják a fesztiválozók kényelmét, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. támogatásának köszönhetően pedig fél áron válthatnak vonatjegyet azok, akik az ország különböző pontjairól érkeznek Debrecenbe július 18. és 24. között.

Az 50%-os kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az 1. kocsiosztály választása esetén ki kell fizetni a teljes árú különbözeti díjat, illetve a feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra előírt felárat (pótjegy, helyjegy, gyorsvonati pótjegy) szintén meg kell váltani külön.  Az alkalmi menettérti jegy 2017. július 18-án 0.00 órától 2017. július 24-én 24 óráig érvényes, 100 km-es vagy annál rövidebb távolságra is kiadható – a visszautazáshoz pedig mindenképp le kell bélyegezni.

Menetjegy vásárlására a Campus Fesztivál mobilpénztárában is lesz lehetőség július 19-22. között 16.00-21.00-ig. A visszaúthoz szükséges pecsétet szintén itt kaphatják meg a látogatók, illetve július 23-án 7.00-19.00 között a Debrecen Nagyállomás személyes ügyfélpontján is lebélyegeztethetik a menettérti jegyüket a belépő karszalagjuk felmutatásával.

———————————————

A Campus Fesztivál 2008-ban indult, a tíz év alatt több mint 530 ezer látogatót vonzott ahol szerelmek szövődtek, és házasságok születtek. Az első rendezvényen 27 ezren voltak, idén a szervezők reményei szerint átlépik a bűvös 100 ezres határt. Látványos fejlődés történt a programkínálat terén is, míg az első rendezvényen összesen négy fő programhelyszín volt, ma már 17 van. Hazánk egyik legfontosabb nyári eseményére idén is rengeteg sztárfellépő érkezik – itt lesz a The Prodigy, a 2 Unlimited, a holland Bingo Players, Alle Farben, Lukas Graham, a hazai fesztivál kedvencek közül pedig a Tankcsapda, a Wellhello, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, a Vad Fruttik, a Brains és a Quimby is színpadra áll majd.

Hirdetés(X)